diumenge, 5 d’octubre del 2008

Nous missatges

En aquest blog, donat el format tipic del "blog", nomes pot penjar missatges el seu editor, els visitants el que poden fer es afegir comentaris a cadascun d'aquets missatges.
Si acas, per poder anar afegint temes nous, el que farem es rebre els vostres missatges nous per email (al correu sda119bcn@gmail.com) i l'editor els pujara amb el vostre nom o codi de vei.
Vei 67.

3 comentaris:

La Comissió Gestora de la Comunitat de Veïns de SdA 119, Barcelona ha dit...

Prova de comentari. Aqui, i aixi, es com surten publicats. Nomes teniu que punxar on posa "comentaris".

notícies restauració d'art ha dit...

Nosaltres també ens afegim a la felicitació i us donem ànims (als de la comissió) ja que teniu una feina difícil, sobretot ara al principi!

Sobre el tema del reciclatge, i tenint en compte que tot i tenir recollida selectiva aquesta no funcionarà fins d'aquí 2 anys, hem demanat a l'Ajuntament si sería possible apropar els contenidors que es troben a Sancho d'Àvila amb Badajoz a Ciutat de Granada o Roc Boronat i facilitar la recollida tant al nostre bloc com al 114. Tenint en compte que som 140 pisos, multiplicat per tota mena de brossa és un volum a tenir en compte.

Si l'Ajuntament no dóna senyals de vida, ho podríem tirar endavant com a comunitat?

Veïns del 105

BERTRAN ha dit...

Bon dia,
el meu nom és Bertran Vilanova i sóc el veí de 9-5ª. A ultima hora de la reunió de veins del dia 22/12/2008 vaig proposar la instal·lació de la fibra òptica a l'edifici. Aquest servei seria gratuït si 1/5 part de la comunitat estigués conforme. La instal·lació de la fibra òptica ens permetria contractar ADSL (ONO) sense la necessitat de pagar quota de linea, 13,90€ mensuals. Així que la meva proposta és fer una votació on.line.
Atentament Bertran Vilanova